Galaktinen astrologia

Galaktinen astrologia on suhteellisen tuore astrologian muoto, ja sen on kehittänyt tässä muodossaan Julia Balaz. Hän on tehnyt vuosia regressiohypnoosimatkoja (QHHT) ihmisille samaan tapaan kuin Dolores Cannon. Eli Julia oli käynyt Doloreksen kurssin ja alkanut tekemään kvanttiregressiomatkoja, joissa ihmiset kokivat omia entisiä elämiään niin maassa kuin muuallakin universumissa. Julia alkoi jossain vaiheessa tekemään tutkimusta näiden ihmisten kokemusten ja heidän syntymäkarttansa tietojen yhteneväisyydestä ja havaitsi, että syntymäkartan tekijöihin linjautuvat kiintotähdet todellakin vastaavat henkilön omia kokemuksia ja kertomuksia. Sen pohjalta hän ensin kehitti galaktisen astrologian omaksi palvelukseen ja sitten vuonna 2021 aloitti koulutuskokonaisuuden, jossa hän opettaa tätä taitoa muille.

Olen käynyt Julian kehittämän upean Quantum Soul Guidance Practitioner – kurssin. Jo tämän lyhyen kokemukseni perusteella on tullut selväksi, että galaktinen astrologia todella voi valottaa ja vahvistaa meidän sielumme matkaa ja tarkoitusta upeasti.

Tällä videolla Julia kuvaa miten alkoi tekemään galaktista astrologiaa. Voit valita videon oikean laidan asetuksista suomenkielisen tekstityksen tarvittaessa.

Linkki