Galaktinen Astrologia – Mitkä ovat sinun tähtiyhteytesi?

Onko sinun muistisi rajamailla muistikuvia ihanasta elämästä jollakin erikoisen oloisella planeetalla? Tunnetko käsittämätöntä surua jostain hyvin kaukaa? Tuijotteletko kaihoisasti jonnekin tähtiin? Mietitkö näitä maailmamme viime vuosien tapahtumia hieman suuremmasta perspektiivistä? Ehkäpä näihin asioihin löytyy jotakin valaistusta Galaktisen Astrologian Sielun Matka – tulkinnasta.

Galaktisessa astrologiassa katsotaan syntymäkarttasi planeettoihin ja muihin kartan pisteisiin linjautuvia kiintotähtiä. Lisäksi katsotaan universumin jättimäisinä energiakeskuksina toimivien 4 kosmisen keskuksen sijainnit kartallasi.  Luennassa kuulet millä elämänalueella sinulla on potentiaalia eniten hyödyntää uutta kosmoksesta puskevaa energiaa, valoa ja koodausta.

Kun saamme tietämystä tai tuntemuksen yhteydestämme galaktisiin juuriimme, meille voi aueta uusi väylä henkisessä kehityksessämme. Maapallo asukkaineen on evoluutiokehityksessä nyt sellaisessa kohdassa, että meidän tietoisuutemme, teknologia ja ulottuvuudet laajenevat nyt vauhdilla. Vauhti kiihtyy koko ajan. Me tarvitsemme uutta tietoa ja me kyllä tunnemme suuren muutoksen itsessämme jollain tavalla. Tieto ja ymmärrys ei välttämättä tule lukemalla ja analysoimalla eli totutun mentaalisesti. Voi olla, että se tulee tuntemalla, aistimalla, kehollisesti, välähdyksinä, koodeina tai muutoin jollain uudella tavalla jota ei voi sanallisesti kuvailla. Minun käsitykseni mukaan kaikki tuo valona tai värähtelynä saapuva tieto on meidän parhaaksi, meidän henkistä kehitystämme edistäen. Emme välttämättä heti tiedä mitä sen kanssa pitäisi tehdä, eikä välttämättä tarvitse tehdäkään mitään.

VALITSE 3 VAIHTOEHDOSTA:

Kartta kertoo myös sielusi matkasta siitä lähtien kun olet tullut tähän galaksiin. Käydään läpi niitä tähteläiskansoja, joilla on nyt tämän hetken elämään jotakin kerrottavaa. Luentakerralla keskitytään aina siihen mikä on oleellista sinun henkisen kehityksesi kannalta nyt. Kun olet antanut luvan, kyselen sinun korkeammalta minältäsi, miten hän tässä kohtaa haluaa sinua opastaa.