Palvelut

Näkemykseni mukaan meillä ihmisillä on aina itsellä vastuu – ja vapaus – omasta elämästämme. Siinä vaiheessa kun ymmärrämme sen, voimme aloittaa aikuisuutemme. Astrologia antaa hyvät työkalut aikuisuuden matkalle. Yhtä vähän kuin ajattelemme, että nuori on oikeasti aikuinen, kun saa muodollisesti aikuisen ”pätevyyden”, täyttäessään 18 vuotta, ei itsensä psykologisesti aikuisena ihmisenä näkevä ole heti kaikkea oppinut eli matkan varrella kehitytään jatkuvasti.

Galaktinen astrologia ei sinällään muuta tätä asetelmaa, eli anna pois meidän vastuutamme jonnekin maapallon tai meidän itsemme ulkopuolelle, jonnekin aikaisempiin inkarnaatioihin ties missä planeetalla, vaan se laajentaa kuvaa itsestämme. Ja ilmeisesti ihmisen evoluutiossa olemme siinä vaiheessa, että voimme ottaa psykologisen ja henkisen vastuun itsestämme myös sielumme muistakin vaiheista eri inkarnaatioiden muodossa. Saamme siten mahdollisuuden työstää ja käsitellä aikaisemmin meihin jääneitä haavoja ja traumoja pois. Toisaalta saamme niistä aikaisemmista inkarnaatioista myös paljon tukea ja taitoja. Näitä sielumme viestejä haluan tuoda sinun avuksesi astrologiseen syntymäkarttaamme ladattujen tietojen tulkinnan kautta.

Astumme tavallaan syntymäkartan kvanttikenttään, jolloin on mahdollista että tämän tiedon saaminen käynnistää energiatason paranemisen.  Haluan tuoda esiin, että tapauskohtaisesti kaikenlaiset muut keholliset holistiset hoitomuodot ja/tai itsetehtävät chakran puhdistusmeditaatiot yms saattavat olla avuksi enkä millään tavalla väitä tai lupaa galaktisen astrologian voivan parantaa. Käsitykseni mukaan meissä jokaisessa itsessä on aina ja ainoastaan lopulliset avaimet henkiseen parantumiseen. Minä toimin karttaa lukiessa mahdollisesti sykäyksen antajana.

Kaikissa tulkinnoissa on pohjana niin sanottu perinteinen länsimainen 12 merkin eläinrataan perustuva astrologinen syntymäkartta. Tulkinnan lähtökohtana on Auringon, Kuun ja perinteisten 8 planeetan sekä kartan perinteisten laskentapisteiden (AC, MC, IC, DC) sijainnit ja aspektit. Lisäksi otan huomioon tilanteen mukaan asteroidien, planetoidien tai muiden laskentapisteiden aspekteja kiintotähtiin ja kosmisiin keskuksiin. Galaktinen raportti ”lukee” 29 tähdistön ja 65 tähden ja 4 kosmisen keskuksen yhtymät, oppositiot, kolmiot, sekstiilit ja neliöt syntymäkarttasi tekijöihin. Huomioithan, että jokaisella on yksilöllinen määrä kyseisiä linjauksia omaan syntymäkarttaansa. Mahdollisesti tulkitsen tapauskohtaisesti muitakin galaksin kiintotähtiä tai kosmoksen kohtaa (esim. Nebula, Kvasaari, Pulsari tai Maser) tulkinnassa.

Astrologia perustuu aina tiettyjen kosmisten lainalaisuuksien ja geometrian, vuosituhansien perinteen ja oppien lisäksi tulkitsijan intuitioon. Galaktisessa astrologiassa intuitio ja erilaiset selvänäköisyyden muodot ovat vielä vahvemmin mukana, koska tulkintamatkaa tehdään korostuneesti syvemmälle meidän olemuksen kerroksiin. Tämän takia galaktisen astrologian tulkinnan tilatessasi annat minulle luvan kysyä sinun korkeammalta minältäsi tietoja, jotka ovat sinun ja kaikkien muiden parhaaksi tässä hetkessä.

Asetan puhtaan intention tulkintaa tehdessäni ja kunnioitan sinun sielusi viisautta.

Moon – Katsaus

Valaiseva ja nopea, kuin kuu:

 • Sielun alkuperä + väri ( tähän saattaa tulla viesti kuvan tai kuvion muodossa)
 • Tämän hetken henkiopas
 • Mihin elämänalueelle 4 kosmisen keskuksen energiat ja voima tulee, keskustellaan miten ne peilautuvat tämän hetken elämään.
 • Galaktiset linjaukset syntymäkartan tekijöihin:
 • – mitkä tähtikansat vahvimmin vaikuttamassa
 • – missä vanhimmat inkarnaatiot
 • – missä tuoreimmat inkarnaatiot
 • Mikä on mahdollisesti tähtikansoilta tuleva vahvin viesti tämän hetken elämään.

Kaikki tulkinnat ovat henkilökohtaisia ja ensisijaisesti tilaukset vain itselle. Tämän tulkinnan teen myös lapselle vanhemman tilatessa.

Kesto 40 min Zoom

Hintaan sisältyy myös materiaalit/linkit saatavilla olevaan tietoon tähtikansoista ja videonauhoitus keskustelustamme.

Hinta 75 € (sis. alv 24%) Käytän aikaa tulkinnan tekoon vähintään 2 tuntia ennen videotapaamistamme.

Varaa aika tästä

Jupiter – Katsaus

Mieltä avaava ja inspiroiva kuin Jupiter:

Kaikki mitä Moon-katsaukseen sisältyy sekä LISÄKSI:

 • Mikä on tämän elämän mahdollinen missiosi, tätä katsotaan kuunsolmujen ja muiden kartan tekijöiden sekä tähtikansoista nousevien tietojen valossa.
 • Mahdolliset karmalliset läksyt tai haasteet, joita aikaisemmista tähtielämistä on jäänyt työstettäväksi ja jotka mahdollisesti näkyvät tässä elämässä kaikuna.
 • Tämän hetken esiin nousevat perinteisen kartan ja galaktisten aspektien transiitit.

On hyvä huomioida, että jokaisen kartan lukeminen on yksilöllistä, joten kaikille ei välttämättä nouse asiat samoissa muodoissa.

Kesto 1 h Zoom

Hintaan sisältyy myös materiaalit/linkit saatavilla olevaan tietoon tähtikansoista ja videonauhoitus keskustelustamme.

Hinta 129 € (sis. alv 24 %) Käytän aikaa tulkinnan tekoon vähintään 4 tuntia ennen videotapaamistamme.

Varaa aika tästä

Sedna – Katsaus

Pitkä ja syvää luotaava kuin Sedna:

Kaikki mitä Moon – ja Jupiter katsauksiin sisältyy sekä LISÄKSI:

 • Käydään läpi kaikki galaktisen raporttisi tähtikansat läpi – ja mikä niiden mahdollinen viesti on
 • Tehdään syntymäkartan perusteella elämänalueittain katsaus ja miten galaktiset keskukset ja tähtikansat tuovat tähän lisävalaistusta.
 • Tutkitaan mitä kartta kertoo mahdollisista sielun syvimmistä haavoista, peloista tai traumoista.
 • Mistä löytyy elämän onnenpiste eli minkälaisten linssien läpi meidän olisi hyvä katsoa tätä elämänkokemustamme, niin saisimme eniten irti.
 • Transiitit ja ikäkausitilanne.
 • Tapauskohtaisesti mahdollisesti jotain, mitä kartta tai korkeampi minäsi haluaa kauttani kertoa sinulle.

Kesto 1,5 h Zoom + 0,5 h jälkikeskustelu

Hintaan sisältyy myös materiaalit/linkit saatavilla olevaan tietoon tähtikansoista ja videonauhoitus keskustelustamme.

Hinta 290 € (sis. alv 24 %) Käytän aikaa tulkinnan tekoon vähintään 7 tuntia ennen videotapaamistamme.

Varaa aika tästä