Tiina – Hattara

Haluan lyhyesti kertoa, että mistä olen niin sanotusti tulossa. Olen tehnyt suhteellisen pitkän aikaa (tässäkin elämässä) matkaa kohti sitä, että olen nyt tässä tarjoamassa kanssakulkijoille astrologisia palveluja ja tarkemmin vielä galaktisen astrologian palveluja.

Kaikki me mielestäni olemme täällä Maan kokemuksessa syntymästä lähtien tekemässä henkistä matkaa, tiedostamatta tai tiedostaen ja intentiolla. Kukin suunnitelmansa mukaan ja kaikki vaihtoehdot luonnollisesti myös juuri oikein kullekkin. Minulla henkisen matkan kokemuksellisesti intensiivisempi vaihe alkoi kymmenen vuotta sitten ja sen jälkeen on ollut erilaisia vaiheita ja nyt sitten taas vuodesta 2019 lähtien hyvin intensiivistä polkua on tullut tallattua. Sekä henkilökohtaisessa elämässä että työelämässä on ollut vuosien varrella kaikenlaista mutkaa, muutosta, vauhtia ja vaarallisia tilanteita;)

Olen kiitollinen, että olen saanut matkan varrella lukea paljon ja tutustua monenlaisiin henkisiin oppeihin, ainoastaan järjestäytyneen uskonnon kokemukset eivät ole kuuluneet minun tämän elämän teemoihin. Esimerkkeinä minua henkisellä matkalla eteenpäin vieneistä kokonaisuuksista on Henkinen Enneagrammi, Kundaliini jooga, Diamond Approach sekä Ihmeiden Oppikurssi. Toisaalta kaikkein tärkein eli elämä itsessään ja useat opettajiksi jossain muodossa tulleet ihmiset ovat opettaneet kaikkein eniten. Se kait se onkin se juttu, että elämänkokemusten kautta kehitytään, vaikka olisi niin kiva kirjoista oppimalla tai kursseilla istumalla porskuttaa kohti autuutta! Vaikka toki ne vie usein eteenpäin 🙂

Astrologia on tullut myös mukaan jo varmaan noin 15 vuotta sitten, ensin tietysti toisten astrologien tulkintojen kautta ja sitten omaa karttaa tutkimalla ja sitten joillakin peruskursseilla ja ystävien karttoja tekemällä. Noin kolme vuotta sitten aloin opiskelemaan astrologiaa intensiivisemmin lukemalla eri astrologian suuntia ja olen käynyt joitakin verkkokursseja. Nyt olen vuoden opiskellut Galactic Astrology Soul Reading – verkkokurssilla, joka on ollut hyvin kattava ja intensiivinen monella tapaa.

Olen myös hakenut pitkään omaa tapaani olla avuksi kanssakulkijoille ja osallistunut erilaisille kursseille vuosien varrella, kuten: Vapaa Tie I ja II -vuodet, Seitai Shiatsu ja Kvanttienergiahoito. Nyt minusta tuntuu, että voin hyödyntää kaikkea noistakin kursseista oppimaani tässä galaktisessa astrologiassa.

Syntymäkartallani Khiron, tuo haavoittunut parantaja on tuossa MC:iin eli keskitaivaan/elämäntehtävän kohdalla, joten karttakin kertoo halusta jonkinlaiseen hoitavaan/auttavaan rooliin.

Andromeda on yhtymässä MC:iin, joten sieltä tulee avuksi upeaa energiaa:)

Kosminen Hattara kuvastaa minun maailmankuvaani, eli näen että olemme osa isompaa kokonaisuutta eli kosmosta ja hattara kuvastaa kepeyttä ja toisaalta harsomaisuutta eli ilmentää sitä illuusiota missä loppujen lopuksi tätä kokemustamme käymme läpi. On tärkeää, että muistetaan kepeys ja huumori. Hattaralla on myös vanha suomen kielen merkitys: paha, naurava ja rääkyvä naispuolinen metsänpeikko. Siihenkin jotenkin identifioidun 😊Tällä haluan tuoda esiin sitäkin että meissä kaikissa on niin paljon erilaisia puolia tai ilmentymiä, on se sitten entisten elämien tai joidenkin muiden ulottuvuuksien muodossa tai tässä tämän elämän persoonassa, niin mikään ei ole toistaan parempi tai huonompi.

Lopuksi haluan kunnioittaa edesmennyttä äitiäni Liisaa kaikesta häneltä saamastani elämänviisaudesta ja rakkaudesta, tuomalla esiin hänen ilmiömäisen kykynsä keksiä uusia sanoja. Lainaan hänen viimeisempää sanaansa (voi olla, että tätä jokin muukin käyttää, en ole tarkistanut:), kun se on jotenkin niin osuva moneen paikkaan: ”Hänksättää”, jos jokin asia tai juttu ei oikein toimi kun siinä on jotakin pielessä. Elikkäs…

Kun tässä maailmassa tuntuu niin monia asia hänksättävän, niin eiköhän oteta päivä kerrallaan – ja parraana kaksi!